ВсеФирмы - социальный каталог предприятий и организаций. Вниамние! Бесплатная публикация в нашем справочнике.
Які бувають двох'ярусні ліжка — 9 февраля 2017
Досить легко простежити тенденцію вибору саме двох'ярусного ліжка до дитячої кімнати. Чому? Цей вид меблів дозволяє економити місце, залишаючи більше простору для ігор, а також вирішити завдання розміщення спальних місць для двох діток в одній кімнаті. Дитячі двох'ярусні ліжка можуть бути декількох видів. Перший - тільки для однієї дитини. У цих моделях перший ярус відданий під зону навчання і зону зберігання речей. Саме спальне місце розташовується на другому ярусі.
Такі ліжка ідеально впишуться до маленької кімнати, залишивши досить місця для ігор і позашкільного зайняття. Другий варіант - для двох дітей. Відповідно, тут обладнано два спальні місця. Але цим гарнітур, як правило, не обмежується. Можна зустріти моделі із вбудованою шафою або столом. У нижньому ярусі може бути встановлене або класичне ліжко або ж розкладний диван. Двох'ярусні ліжка можуть включати не лише зону відпочинку і зону навчання.
Також є моделі зі вбудованими ігровими центрами, поєднаними з ліжком спортивними куточками. Такі варіанти будуть зручні як для одного, так і для двох дітей.
Вирішивши, що дитяче двоповерхове ліжко це те, що треба саме Вам, важливо зрозуміти, яким критеріям повинні відповідати такі меблі. Перше - міцність. Це досягається якістю ніжок, які, у свою чергу, мають бути рівними і товстими. Друге - відстань між самими рівнями. Перший рівень має бути зручний для сидіння, як дитині, так і дорослій людині. Той же принцип застосовується і для другого ярусу. Третє - борти. Вони обов'язкові для другого рівня.
На першому ярусі встановлюються тільки у разі, якщо тут спить маленька дитина. Висота бортів - 30-40 см, не менше. Четверте - сходи. Краще вибирати приставну або похилу модель. П'яте - матеріал. Краще вибирати натуральну деревину. Метал підійде для підліткових кімнат.
Реклама