ВсеФирмы - социальный каталог предприятий и организаций. Вниамние! Бесплатная публикация в нашем справочнике.

Готель (Яремче)

Телефон: (03434) 2-12-75,тел./факс: (03434) 2-22-53тел.моб.: (095) 301-50-40 Ресторан"Колиба"(03434) 2-11-48,
Адрес: вул. Івасюка, 6, м. Яремче,Івано-Франківська область

Го­тель «Крас­на са­диба» про­понує вам но­мери на будь-який смак — від за­тиш­них од­номісних до двокімнат­них апар­та­ментів. Но­мер­ний фонд го­телю налічує 15 но­мерів, що вклю­чає в себе двомісні та тримісні півлюк­си, двокімнатні люк­си та двомісні но­мери еко­ном-кла­су.
Но­мери ма­ють внутрішній те­лефон­ний зв’язок з адміністра­тором, кафе та ко­либою.
 
Для того, щоб вам було зручніше об­ра­ти собі но­мер до душі, про­понуємо ско­рис­та­тися вірту­аль­ним ту­ром - krasnasadyba.if.ua/vr/1  завдяки якому ви мо­жете лег­ко та прос­то пе­рег­ля­нути будь-який но­мер. 
 
На територi садиби  є дитячий лiтнiй майданчик з качелями,альтанки де можна провести час iз друзями або влаштуваты романтичне побачення. А для ба­жа­ючих са­мостійно при­готу­вати стра­ви на вогні є ман­гал під відкри­тим не­бом.
 
А на­шою гордістю є справж­ня росій­ська баня, що розміщена на бе­резі бурх­ли­вої річки Прут,i домашня сауна,допоможуть вам чуводо видпочити,набратись сил та життєвого тонусу.
 
 Про­понуємо вам відвідати рес­то­ран-ко­либу. Це будівля, стилізо­вана під гу­цуль­ську пас­ту­шу хату. Зна­ходить­ся на подвір’ї поряд з го­телем «Крас­на са­диба». Містить два зали, в одній з яких є ман­гал. Заз­на­чимо, що пер­винно конс­трукція ко­либи була такою, аби па­лити вог­ни­ще все­редині без ди­маря, а тепер це ви­корис­то­ву­ють для того, щоб пос­та­вити ман­гал. На за­мов­лення у колибі ви мо­жете пос­лу­хати гуцульких троїстих музик. 
 
В кафе готелю «Красна садиба» ви завжди можете смачно та якісно поїсти. Наше меню багате різноманіттям європейських та українських м’ясних, овочевих, рибних та вегiтарiанcькiх страв.  Радимо спробуваты одну з найвишуканiших страв Карпатьського регiону - рiчкову форель.
 

Увага! Близьке розташування достопрімічательностей м. Яремче.

 
 
Но­мери люкс
Всі наші но­мери-люкс є двокімнат­ни­ми, отож чу­дово підій­дуть, якщо ви вирішили зу­пини­тися у нас із сім’єю чи по­доро­жуєте не­велич­кою ком­панією. У но­мерах-люкс є пе­ред­покій, ван­на кімна­та, одна кімна­та із двос­паль­ним ліжком та віталь­ня з ди­ваном, на яко­му мо­жуть спа­ти двоє лю­дей. У спальні та вітальні є те­левізор, зручні сто­лики та шафи, а в пе­ред­по­кої чи вітальні — ком­пакт­ний хо­лодиль­ник.
                        
Но­мери півлюкс
Но­мери-півлюкс у нас двох типів — двомісні та тримісні. Но­мери-півлюкс ма­ють пе­ред­покій-віталь­ню, ду­шову кімна­ту та кімна­ту зі зруч­ним двос­паль­ним ліжком та ша­фами. У вітальні є хо­лодиль­ник, сто­лик та шаф­ки, а та­кож зруч­ний ди­ван, на яко­му може спа­ти одна лю­дина.
                        
Но­мери еко­ном-кла­су
Но­мери еко­ном-кла­су ма­ють одну за­тиш­ну кімна­ту із зруч­ним двос­паль­ним ліжком, те­левізо­ром, сто­лика­ми, ша­фою. Це за­тишні но­мери за мак­си­маль­но дос­тупною ціною. Ду­шова кабіна та сан­ву­зол — спіль­но­го ко­рис­ту­ван­ня і зна­ходять­ся на тому ж, треть­ому по­версі пер­шо­го кор­пу­су.

                       

 У вартість про­живан­ня вклю­чено снідан­ки у кафе а також чай кава водичка у кожному номерi.

Са­уна та баня

                          

 

                          

                                          Цiни

Категорiя Номерiв Цiни
Номери Люкс 700-750 грн
Номери Пiвлюкс 550 грн
Номери економ-класу 350 грн

Ціни на новий рік і різдво уточнюйте у адміністратора! 

Для комфортного відпочинку надаємо додаткові послуги:
Мангал на літньому майданчику — безкоштовно,дрова 50 гривень.
Баня — 50 грн./год з особи. Максимальна кількість відвідувачів 6 чоловік.Мiнiмальна оплата 200 грн. Просимо робити замовлення за 2 години від бажаного часу.
Сауна — 50 грн./год з особи. Максимальна кількість відвідувачів 6 чоловік. Мiнiмальна оплата 200грн. Просимо робити замовлення за 2 години від бажаного часу.
Прання та прасування — 50 грн за разовий об’єм завантаження пральної машинки.
Масаж(масажист на запрошення) — від 150 грн./за 30 хвилин, в залежності від виду масажу.
Парковка-Безкоштовно.
Wi-Fi-Вiльний.
 
Організація відпочинку
Наші партнери організують для вас
— екскурсії у Коломию, Чернівці, Рахів (географічний центр континентальної Європи)
— прогулянки горами
— прокат велосипедів, квадроциклів
— катання кіньми
  Деталі запитуйте в адміністратора.

 


goldenninja

Сортировать:
Реклама